8,7 62 reviews
Vraag offerte aan 089 681 220 Wij verstrekken
geen prijzen!

Warp systems

De ultieme oplossing voor verwarmen en koelen

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen. We bieden twee varianten aan: SpeeTherm en SpeeTile.

De dunne, lichte en makkelijk te leggen systemen van WARP Systems legt u razendsnel over een bestaande ondervloer. Ideaal bij het verbouwen van een bestaande woning waar de opbouwhoogte beperkt is!

Wat is vloerverwarming?

Vloerverwarming is een comfortabele manier om uw woning of kantoorpand te verwarmen. U hebt als het ware een grote radiator in uw vloer die egaal de warmte verspreidt. Er zijn twee verschillende soorten vloerverwarming: elektrische vloerverwarming en watergedragen vloerverwarming.

Watergedragen vloerverwarming is het meest geschikt om als hoofdverwarming te gebruiken. Ook is het mogelijk om met watergedragen vloerverwarming zoneregeling toe te passen. Dit is de meest doeltreffende manier om uw woning te verwarmen.

Watergedragen vloerverwarming wordt ook wel LTV-verwarming genoemd ofwel lagetemperatuurverwarming. Dit is een secundair verwarmingssysteem en moet altijd gekoppeld worden aan een primaire warmtebron zoals een cv-ketel of warmtepomp. Dit systeem werkt door middel van een verdeler waar alle verwarmingsbuizen van de vloerverwarming aan gekoppeld zijn. Deze verwarmingsbuizen zijn gevuld met water. De verdeelunit wordt gekoppeld aan de warmtepomp of aan een cv-ketel door er nog een pompunit aan te koppelen.

Bij watergedragen vloerverwarming wordt de ruimte verwarmd door middel van stralingswarmte. Dit is anders dan een radiator waarbij de lucht in een ruimte wordt verwarmd. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en voelt comfortabel aan. Door de lage watertemperatuur die vloerverwarming nodig heeft, hebt u minder energieverbruik. In combinatie met een warmtepomp kan vloerverwarming zelfs koelen. Door de verwarmingsbuizen stroomt dan kouder water dat de warmte uit de ruimte onttrekt. Hierdoor voelt de temperatuur in een ruimte aangenamer aan.

WARP Systems is producent en leverancier van de nieuwe generatie watergedragen vloerverwarmingssystemen. Deze dunne en snelle verwarmingssystemen hebben een opbouwhoogte van slechts 1,5 cm. In combinatie met een warmtepomp is het zelfs mogelijk om de ruimte te koelen. Handig aan deze systemen is dat u deze zelf kunt installeren. WARP Systems biedt hiervoor duidelijke handleidingen en handige montage-instructievideo’s op YouTube.

Lees meer

Meer informatie over Warp Systems?
Bekijk de uitgebreide brochure of vraag direct een offerte aan!

Download brochure  Offerte aanvragen

Wanneer SpeeTherm?

SpeeTherm biedt de perfecte oplossing voor ruimtes met harde, zwevende vloerafwerkingen zoals laminaat of duoplank, evenals voor betonnen of (minder stabiele) houten ondervloeren. Het is ook ideaal voor slaapkamers waar snelle verwarming en afkoeling nodig is, en voor ondervloeren met een maximale belasting. Het gaat hierbij om een zogeheten droogbouw vloerverwarmingsysteem, bestaande uit voorgevormde EPS vloerplaten, AluTherm warmte geleidingsprofielen en SpeeTube verwarmingsbuis. SpeeTherm 15 is een zeer dun systeem (vanaf 15 mm). Heb je meer opbouwhoogte beschikbaar? Ons SpeeTherm 30 systeem heeft een opbouwhoogte van 30mm en isoleert 2x zoveel als het SpeeTherm 15 systeem.

Lees meer

Warp systems | Vloerverwarming Limburg

Wanneer SpeeTile

SpeeTile is een zogenaamd "natbouw systeem", wat inhoudt dat het wordt afgewerkt met een natte afwerklaag. Deze natte laag bedekt de buizen van het systeem, waardoor warmte en koeling goed overgedragen worden aan de bouwmassa. Dit levert maximaal rendement op. Dit resulteert in een maximaal rendement. De SpeeTube verwarmingsbuizen bevinden zich direct onder het oppervlak en bereiken snel de gewenste temperatuur. Het systeem hoeft daardoor niet dag en nacht aan te staan, wat leidt tot energiebesparing!

Lees meer

Warp systems | Vloerverwarming Limburg

Voordelen Warp Systems

  • Altijd warme voeten
  • Lagere energierekeningen
  • Ruimtebesparing
  • Snel opwarmen
  • Verbeterde luchtkwaliteit
  • Geen onderhoud nodig
  • Veilig in gebruik
  • Koelen met vloerverwarming mogelijk
  • Gelijkmatige verspreiding van warmte
  • Optimaal comfort

STEL EEN VRAAG

Offerte aanvragen