8,7 62 reviews
Vraag offerte aan 089 681 220 Wij verstrekken
geen prijzen!

Vloerverwarming Genk

Vloerverwarming laten leggen in Genk?

U denkt er over na om vloerverwarming te laten aanleggen? Een slimme keuze want dit type verwarming brengt veel voordelen met zich mee: duurzaam, energiezuinig en vooral heel comfortabel.

Laat uw vloerverwarming professioneel aanleggen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Onze experts leggen de vloerverwarming schoon en snel aan en sluiten vervolgens het systeem aan op de cv-installatie.

Een woning tot 80m² is normaal gesproken binnen één werkdag voorzien van vloerverwarming. De afwerking van de vloer door middel van natuursteentegels, ceramische tegels, laminaat of siergrind kan aansluitend gebeuren.

Adviesgesprek inplannen

Vloerverwarming specialist in Genk

Vloerverwarming Limburg is met jaren ervaring dé specialist in alle types vloerverwarming in de regio Genk.

✅ Meer dan 15 jaar specialist in aanleg én onderhoud vloerverwarmingen. 
✅ VCA-gecertificeerd personeel. 
✅ Zone- en etageregeling kan worden toegepast. 

Vloerverwarming kostprijs

Wat kost een vloerverwarming in Genk?

De kostprijs van vloerverwarming in Genk kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het oppervlak dat moet worden verwarmd, het type vloerverwarmingssysteem, de complexiteit van de installatie, isolatiematerialen en eventuele aanpassingen die nodig zijn aan de vloer.

Wij bieden altijd een offerte op maat waarin wij de eerder genoemde punten meenemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialisten geven deskundig advies over welk vloerverwarmingssysteem het beste past bij uw situatie.

Offerte opvragen

Vloeverwarming in Genk
Voordelen vloerverwarming
Waarom vloerverwarming voor mijn woning in Genk?
  • Geen onpraktische en lelijke radiatoren
  • Minder stofcirculatie 
  • Een energiebesparing van 10 tot 15% ten opzichte van radiatoren
  • Betere luchtvochtigheid

Soorten vloerverwarming

Vloerverwarming kan worden geplaatst op zowel nieuwe als bestaande vloeren. Voor elk type vloer is er wel een mogelijkheid om vloerverwarming te installeren: steen, hout of kunststof het is allemaal mogelijk.

Er bestaan dus ook verschillende soorten vloerverwarming: infrezendraadmattennoppenplatentackerplatendroogbouwsystemen en tackeren op pur. Elke type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Om de juiste keuze te maken, kunnen wij u helpen en ondersteunen. Op deze manier kunt u uiteindelijk vooral genieten van een kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming.

Draadmatten

Vloerverwarming op draadmatten.

meer >

Tackeren op Pur

Vloerverwarming op PUR isolatie.

>

Infrezen

Vloerverwarming infrezen

meer >

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Wat kost vloerverwarming in Genk voor u?

Offerte aanvragen

Over Vloerverwarming Limburg

Vloerverwarmingspecialist in regio Genk

Vloerverwarming Limburg heeft meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen en installeren van vloerverwarmingen in onder andere Genk en omgeving. Bij ons staat u garant voor goede kwaliteit en service tegenover de beste prijs en korte levertijden. Onze monteurs zijn zeer vakbekwaam en VCA-gecertificeerd.

Vloerverwarming Limburg is werkzaam in België, Zuid-Nederland en Duitsland (NRW), waaronder de regio's Genk, Maaseik, Dilsen-Stokkum, Maasmechelen en Hasselt.  

Vloerverwarming laten leggen Genk?
8,7
62 reviews
Beoordeel ons