8,7 59 reviews
Vraag offerte aan 089 681 220 Wij verstrekken
geen prijzen!

Vloerverwarming Limburg

Wie vloerverwarming overweegt, kiest met Vloerverwarming Limburg voor een betrouwbare en deskundige installateur. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en 40 jaar in de bouwsector hebben we al vele woningen, kantoren, winkel- en bedrijfspanden van aangename vloerverwarming mogen voorzien.

Contact opnemen   Offerte aanvragen

Groepsfoto Vloerverwarming Limburg

Vloerverwarming Limburg voor comfortabele warmte en een interessante prijs

Vanuit Maasmechelen bedienen wij klanten in België, Zuidoost-Nederland en Duitsland (Noordrijn-Westfalen). Dat klanten graag met ons in zee gaan, heeft meerdere redenen: 

  • Offerte binnen de 24 uur
  • Scherp geprijsd
  • Vakbekwame medewerkers met VCA-certificaat
  • Snel en flexibel
  • Korte levertijden
  • Klantvriendelijke service
  • Alle producten en onderdelen van A-kwaliteit
  • Zowel gasgestookte als elektrische vloerverwarming mogelijk
  • Uitstekende klantentevredenheidsscore: 8,0
Ook enthousiast over de troeven van vloerverwarming?
Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Vloerverwarming Limburg is mee met de tijd

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de energietransitie. We zitten in een overgangssituatie waarin de energievoorziening er straks heel anders zal uitzien dan het huidige energiesysteem. Fossiele brandstof wordt grotendeels vervangen door duurzame energiebronnen. Dat gaan we ook merken in de manier waarop we onze woningen verwarmen en afkoelen.

Vloerverwarming Limburg loopt voorop om nieuwe technologieën toe te passen, zodat we energiezuinige vloerverwarmingssystemen kunnen installeren. Van ons krijgt u niet alleen het beste advies voor nu, maar ook voor later. 

Beperkte hinder

Vloerverwarming leggen is iets anders dan vloerbedekking leggen. Ons werk kan (geluids)overlast veroorzaken, bijvoorbeeld bij het frezen van sleuven om de leidingen in te leggen. Door snel te werken en gebruik te maken van stofarme freesmachines en kwaliteitsgereedschap, beperken we de hinder. We vinden het belangrijk om u daar nu al over te informeren. Ook zou het fijn zijn als uw buren op de hoogte zijn van de aanstaande werkzaamheden. Zo zal uw project vlot verlopen. 

Uitgebreide garantie

U mag ervan uitgaan dat wij elke opdracht die we aannemen ook aankunnen. Vloerverwarming Limburg werkt uitsluitend met producten van A-kwaliteit en met echte vakmensen. Op de systemen die we installeren, geven we 8 jaar garantie. Plaatst u een magnetische vuilafscheider, dan verlengen wij die nog eens met 2 jaar. Op de vloerverwarmingsbuis ontvangt u 50 jaar garantie en 10 jaar voor eventuele gevolgschade. Als u kiest voor een servicecontract bij ons, kunt u die garantieperiode zelfs nog verlengen. We informeren u hier graag over. 

Wenst u ook vloerafwerking?

Als de vloerverwarming is geïnstalleerd, moet de vloer bijna altijd nog afgewerkt worden. Bijvoorbeeld met een cementdekvloer. Daarna kunt u een vloerbedekking leggen met bijvoorbeeld natuursteentegels, keramische vloer- en wandtegels, siergrind of laminaat. Doe daarvoor gerust een beroep op ons. We werken samen met betrouwbare partners.

Meer informatie opvragen Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

Ik ben zeer tevreden hoe de heren( ik ben de namen vergeten) op maandag 25 april j.l. de klus geklaard hebben bij Leon Curfs te Sint Geertruid. Top job. Bedankt

   |    Leon
21/03/24

Perfecte afwerking. Vriendelijk en vakkundig personeel

   |    LTVS BVBA
21/03/24
8,7
59 reviews
Beoordeel ons