8 / 10 56 recensies 
+32 89 681 220 Let op wij verstrekken telefonisch geen prijzen.

Vloerverwarming Limburg

Wie vloerverwarming overweegt, kiest met Vloerverwarming Limburg voor een betrouwbare en deskundige installateur. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche hebben we al vele woningen, kantoren, winkel- en bedrijfspanden van behaaglijke vloerverwarming mogen voorzien.

Vloerverwarming Limburg voor comfortabele warmte en een aangename prijs

Dat klanten graag met ons in zee gaan, heeft meerdere redenen:

  • Offerte binnen 24 uur
  • Scherp geprijsd
  • Vakbekwame medewerkers met VCA-certificaat
  • Snel en flexibel
  • Korte levertijden
  • Klantvriendelijke service
  • Alle producten en onderdelen van A-kwaliteit
  • Enkel watergedragen systemen
  • Uitstekende klanttevredenheidsscore: 8,0
Vloerverwarming Limburg: Dé beste in vloerverwarming
Klanten aan het woord

De vloerverwarming werd in 2 fases (diverse etages) gerealiseerd. Werkzaamheden werden kundig en snel verricht. Toen zich na afronding van fase 2 een probleem voordeed, heeft Bryan er alles aan gedaan om een oplossing te zoeken. Uiteindelijk is het netjes afgewikkeld. Echt goed!

   |    Manon
06/05/21

Hoi John, De buurman had gelijk, maar dat had ik ook al gezien toen jullie daar bezig waren. Jullie zijn kanjers: perfect werk, netjes alles opgeruimd. Installatie ziet er keurig uit, ook de meterkast. Bedankt en veel succes.

   |    Pierre
06/05/21

Ook enthousiast over de troeven van vloerverwarming?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vloerverwarming Limburg is mee met de tijd

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de energietransitie. We zitten in een overgangssituatie waarin de energievoorziening er straks heel anders zal uitzien dan het huidige energiesysteem. Fossiele brandstof wordt grotendeels vervangen door duurzame energiebronnen. Dat gaan we ook merken in de manier waarop we onze woningen verwarmen en verkoelen. 

Vloerverwarming Limburg loopt voorop om nieuwe technologieën toe te passen, zodat we energiezuinige vloerverwarmingssystemen kunnen installeren. Van ons krijgt u niet alleen het beste advies voor nu, ook voor later.

Beperkte hinder

Vloerverwarming aanleggen is iets anders dan vloerbedekking leggen. Ons werk kan (geluids)overlast veroorzaken, bijvoorbeeld bij het frezen van sleuven om de leidingen in te leggen. Door snel te werken en gebruik te maken van stofarme freesmachines en kwaliteitsgereedschap, beperken we de hinder. We vinden het belangrijk om u daar nu al over te informeren. 

Uitgebreide garantie

U mag ervan uitgaan dat wij elke opdracht die we aannemen ook aankunnen. Vloerverwarming Limburg werkt uitsluitend met producten van A-kwaliteit en met echte vakmensen. Op de systemen die we installeren, geven we 2 jaar garantie. Op de vloerverwarmingsbuis ontvangt u 50 jaar garantie en 10 jaar voor eventuele gevolgschade. Als u kiest voor een servicecontract bij ons, kunt u die garantieperiode zelfs nog verlengen. We informeren u hier graag over. 

Wenst u ook vloerafwerking?

Als de vloerverwarming is geïnstalleerd, moet de vloer bijna altijd nog afgewerkt worden. Bijvoorbeeld met een cementdekvloer of een anhydrietvloer. Daarna kunt u een vloerbedekking leggen met bijvoorbeeld natuursteentegels, keramische vloer- en wandtegels, siergrind of laminaat. Doe daarvoor gerust een beroep op ons. We werken samen met betrouwbare partners. 

Meer informatie opvragen Offerte aanvragen

Klanten vertellen 8,0 56recensies Beoordeel ons

Recent project

Bent u enthousiast geworden?
Offerte aanvragen

Meer informatie of inzicht in de kosten van uw toekomstige vloerverwarming?

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Klanten beoordelen ons voldoende
Klanten vertellen 8,0 56recensies Beoordeel ons