8,7 59 reviews
Vraag offerte aan 089 681 220 Wij verstrekken
geen prijzen!

Vloerverwarming Maasmechelen

Vloerverwarming laten leggen in Maasmechelen?

U denkt er over na om vloerverwarming te laten aanleggen? Een slimme keuze want dit type verwarming brengt veel voordelen met zich mee: duurzaam, energiezuinig en vooral heel comfortabel.

Laat uw vloerverwarming professioneel aanleggen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Onze experts leggen de vloerverwarming schoon en snel aan en sluiten vervolgens het systeem aan op de cv-installatie.

Een woning tot 80m² is normaal gesproken binnen één werkdag voorzien van vloerverwarming. De afwerking van de vloer door middel van natuursteentegels, ceramische tegels, laminaat of siergrind kan aansluitend gebeuren.

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Weten wat een vloerverwarming in Maasmechelen kost voor u?

Offerte aanvragen

Soorten vloerverwarming

Vloerverwarming kan worden geplaatst op zowel nieuwe als bestaande vloeren. Voor elk type vloer is er wel een mogelijkheid om vloerverwarming te installeren: steen, hout of kunststof het is allemaal mogelijk.

Er bestaan dus ook verschillende soorten vloerverwarming. Elke type heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Om de juiste keuze te maken, kunnen wij u helpen en ondersteunen. Op deze manier kunt u uiteindelijk vooral genieten van een kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming.

Voordelen vloerverwarming

  • Een energiebesparing van 10-15 % ten opzichte van radiatoren
  • Een luchtvochtigheid die beter is voor de gezondheid
  • Geen onpraktische / lelijke radiatoren
  • Minder circulatie van stof
  • VCA-gecertificeerd personeel
  • 40 jaar ervaring in de bouwwereld
  • 15 jaar specialist in vloerverwarmingen
  • Zone- en etageregeling kan worden toegepast
  • Installatie in Maasmechelen en omgeving

Vloerverwarming infrezen in Maasmechelen

Vloerverwarming infrezen is een unieke manier die wij als specialist verzorgen in o.a. Maasmechelen en is nagenoeg stofvrij. De sleuven worden ongeveer 20 mm diep gefreesd, waardoor de verwarmingsslangen net onder het oppervlak liggen. Dit resulteert in een snelle opwarming van de vloer vanwege direct contact met de afgewerkte vloer. 

Meer voordelen die vloerverwarming infrezen met zich meebrengen: de vloer hoeft niet te worden opgehoogd, deuren hoeven niet te worden ingekort en een egale dekvloer hoeft niet te worden uitgebroken. 

Denkt u er over na om een vloerverwarming te laten infrezen in Maasmechelen? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte op maat aan! 

Offerte infrezen vloerverwarming Maasmechelen

Over Vloerverwarming Limburg

Vloerverwarming Limburg heeft meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen en installeren van vloerverwarmingen in onder andere Maasmechelen en omgeving. Bij ons staat u garant voor goede kwaliteit en service tegenover de beste prijs en korte levertijden. Onze monteurs zijn zeer vakbekwaam en VCA gecertificeerd.

Vloerverwarming Limburg is werkzaam in België, Zuid-Nederland en Duitsland (NRW), waaronder Maaseik, Dilsen-StokkumGenk en Hasselt.  

Vloerverwarming Maasmechelen | Gratis offerte op maat
8,7
59 reviews
Beoordeel ons