8,7 58 reviews
Vraag offerte aan +32 89 681 220 Wij verstrekken
geen prijzen!

Vloerverwarming Maaseik

Vloerverwarming laten leggen in Maaseik?

U hebt plannen om vloerverwarming te laten aanleggen? Een slimme keuze, want dat type verwarming heeft veel voordelen: duurzaam, energiezuinig en vooral heel comfortabel.

Onze experts helpen u bij het kiezen van het juiste systeem voor uw situatie, wensen en behoeftes. Plan direct een adviesgesprek in voor de perfecte verwarmingsoplossing! 

Adviesgesprek inplannen

Vloerverwarming specialist in Maaseik

Vloerverwarming Limburg is met jaren ervaring dé specialist in alle types vloerverwarming in de regio Maaseik.

✅ VCA-gecertificeerd personeel. 
✅ Meer dan 15 jaar specialist in aanleg én onderhoud vloerverwarmingen. 
✅ Zone- en etageregeling kan worden toegepast. 

Vloerverwarming kostprijs

Wat kost een vloerverwarming in Maaseik?

De kostprijs van vloerverwarming kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het oppervlak dat moet worden verwarmd, het type vloerverwarmingssysteem, de complexiteit van de installatie, isolatiematerialen en eventuele aanpassingen die nodig zijn aan de vloer. 

Wij bieden altijd een offerte op maat waarin wij de eerder genoemde punten meenemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialisten geven deskundig advies over welk vloerverwarmingssysteem het beste past bij uw situatie. 

Offerte aanvragen

Soorten vloerverwarming

Welk type vloerverwarming voor uw woning in Maaseik?

We kunnen vloerverwarming plaatsen op zowel nieuwe als bestaande vloeren. Voor elk type vloer hebben we een passende oplossing, of het nu een vloer is van steen, hout of kunststof. Er bestaan verschillende soorten vloerverwarmingssystemen: infrezen, draadmatten, noppenplaten, tackerplaten, droogbouwsystemen en tackeren op pur. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen.

We helpen u graag om de juiste keuze te maken. Zo profiteert u straks van een kwalitatieve en hoogwaardige vloerverwarming.

Infrezen

Vloerverwarming infrezen

meer >

Draadmatten

Vloerverwarming op draadmatten.

meer >

Tackeren op Pur

Vloerverwarming op PUR isolatie.

>

Vloerverwarming binnen één werkdag

Laat uw vloerverwarming professioneel aanleggen om problemen te voorkomen. Onze experts leggen ze snel en netjes aan. Vervolgens sluiten we het systeem aan op de cv-installatie.

Een woning tot 80 vierkante meter is normaal gesproken in 1 werkdag voorzien van vloerverwarming. We kunnen aansluitend ook zorgen voor de vloerafwerking in natuursteentegels, keramische tegels, laminaat of siergrind.

Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 24 uur
U woont in Maaseik en wilt graag weten wat een vloerverwarming u gaat kosten?

Offerte aanvragen

Over Vloerverwarming Limburg

Vloerverwarming Limburg heeft meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen en installeren van vloerverwarmingen in onder andere Maaseik en omgeving. We garanderen een goede kwaliteit en sterke service, samen met een scherpe prijs en korte levertijden. Onze monteurs zijn echte ervaren vakmannen en VCA-gecertificeerd.

Vloerverwarming Limburg is actief in België, Zuid-Nederland en in Noordrijn-Westfalen (Duitsland).

In België vindt u ons in Maaseik, Dilsen-Stokkum, Maasmechelen, Genk en Hasselt.  

Vloerverwarming Maaseik | Vloerverwarming aanleggen?
8,7
58 reviews
Beoordeel ons