8,0 56 reviews
Vraag offerte aan +32 89 681 220 Wij verstrekken
geen prijzen!

Energie besparen met Slimme Kwaliteitsvloeren

Duurzaam, hoogwaardig en comfortabel - een verrijking voor zowel woningen als bedrijfspanden. Onze vloeren zijn niet alleen energiebesparend, maar ook tot in het kleinste detail doordacht. Dit fraaie resultaat is het product van een samenwerking tussen drie bedrijven: Solid Floors BV, Isowit en Vloerverwarming Limburg.

Deze drie bedrijven bundelen hun expertise, vaardigheden, ervaring en passie om gezamenlijk Slimme Vloeren met Energiecertificering te bieden. Deze vloeren brengen niet alleen buitengewoon comfort met zich mee, maar zijn ook vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee. U kunt erop vertrouwen dat deze bedrijven hun beloftes waarmaken en elk detail met precisie verzorgen: afspraak is afspraak!

Een keuze voor een complete vloer van Isowit, Vloerverwarming Limburg en Solid Floors BV is een keuze voor vakmanschap, kwaliteit en volledige ontzorging.

Van deskundig advies en zorgvuldige planning tot de uiteindelijke oplevering: het gehele proces wordt voor de opdrachtgever geregeld, waarbij de klant één aanspreekpunt heeft. De complete vloer, inclusief isolatie, vloerverwarming en gietdekvloer, kan binnen een week worden gerealiseerd. Bij oplevering van de Slimme Kwaliteitsvloer ontvangt u een SKG-certificering. Deze certificering wordt toegekend bij een minimale dikte van 10 cm voor PUR-isolatie of 16 cm voor EPS-isolatie, wat een RD-waarde van 3,7 oplevert. De krachtenbundeling levert verder nog een mooi voordeel op: via de overheid is het mogelijk om subsidie te verkrijgen voor het gehele pakket!

Bij Isowit begint het proces van de Slimme Vloer met Energiecertificering, gevolgd door Vloerverwarming Limburg, en Solid Floors BV maakt het duurzame totaalplaatje uiteindelijk compleet.

 

Lees meer

Isowit

Vloerverwarming

Solid

Download onze brochure

Alle informatie over onze samenwerking

Vraag een offerte aan!

8,0
56 reviews
Beoordeel ons